(Frukt)-trädbeskärning

Målet med beskärning är att hitta trädets balans, skapa ett kronträd som genomsyras av luft och ljus. Ibland tar det flera säsonger av varsam beskärning. Jag föredrar höstbeskärning (JAS) för starkväxande och gamla fruktträd och vårbeskärning för uppbyggnadsbeskärning av unga träd och träd som behöver stimuleras. 

Trädfällning

Jag tar mig an alla sorters trädfällningar såsom lätta, avancerade och även sektionsfällningar. Jag kvistar och sågar upp trädet efter kundens önskan. Bortforsling ordnas om så önskas. Innehar ansvars- och olycksfallsförsäkring.


Motorsågskörkort: ABCE

Anläggning + Plantering

Jag anlägger rabatter, mindre stensättningar, hjälper med växtval som passer er plats. Jag skapar skötselplan och anläggningsritningar om det behövs. 

Trädvård + Arboristtjänster

Jag och mina kollegor erbjuder även trädvård på högre nivå som kräver klättring eller skylift, även sektionsfällningar. Säkerheten går först, för såna arbeten är vi därför alltid minst två personer som jobbar. 

Häckklippning + Röjning

Oavsett häcksax, lie eller röjsåg, jobben görs med precision och omsorg och även hänsyn till estetik. (-:

Bortforsling

Jag tar med mig alla trästockar, ris eller trädgårsavfall om så önskas. Även hämtning av större mängder ris/träd kan ordnas via kranbil.

Hör av dig för offert!